A biohacking egy különleges kifejezés egy teljesen természetes emberi vágyra; arra, hogy önmagunk legjobb változatai legyünk. Hogy a szervezetünk minden szempontból ideálisan működjön – épp úgy, ahogyan mi szeretnénk. A tudomány rohamos fejlődése és a kutatások növekvő száma szerencsére évről évre közelebb hoz minket biológiánk egzakt megismeréséhez…

És most itt a lehetőség, hogy te is felfedezd az ebben rejlő elképesztő lehetőségeket!

Érdekel!

INGYENES előadás,
csak kérned kell

1 óra alatt megérted,
100% GYAKORLATIAS

Korlátlanul
VISSZANÉZHETŐ

Az emberi test egy végtelenül összetett, egyedülálló, tökéletes mechanizmus

Mi lenne, ha kihasználhatnád a teljes potenciálját?

Életünk nagy részét egy munkahelyen vagy otthon, a négy fal között töltjük. Teljesen eltávolodtunk a természettől, ami meg is mutatkozik depresszió, hanyatló energiaszint és krónikus betegségek formájában. Pedig nem azért születtél, hogy egész nap fáradtan robotolj. Nem azért születtél, hogy az állandó stressztől és öröklött problémáktól szenvedj.

Minden megvan benned ahhoz, hogy erős, egészséges és boldog legyél. Ehhez csupán arra van szükség, hogy megtanuld optimalizálni a saját teljesítőképességed és támogatni a szervezeted természetes folyamatait a modern tudományok és bizonyított, jól bevált technikák segítségével.

Kérd az előadást és 1 óra alatt megismerheted a biohacking alapjait!

Kérem az előadást!

Amiről szó lesz az előadásban

1

TÁPLÁLKOZÁS

Az előadás során beszélünk a böjtölésről, az időben korlátozott étkezésről és a különböző diétákról, valamint a ketonokról is. A megszerzett ismeretekkel képes leszel beazonosítani azokat az ételeket, amelyek hatékonyabb energiaforrások és több energiát adnak neked.

2

ALVÁS

Az alvásunk esetében még a kisebb változtatások is óriási különbségeket okozhatnak. Ismerd meg a cirkadián rendszert és a melatonin alvási hormont, illetve tudd meg, hogy mivel lehet hatni rájuk, ha minden éjszaka minőségi, pihentető alvásra vágysz.

3

MUNKA ÉS FÓKUSZ

Nemcsak a fizikai, hanem a szellemi teljesítményed is fokoznád? Jó helyen jársz, az előadásban szóba kerül bizony az agyi kapacitásunk fejlesztése is. Átvesszük, mit tehetsz a jobb fókusz és a koncentráció érdekében – legyen szó akár izgalmas, természetközeli étrendkiegészítőkről vagy egészen újféle eszközökről.

4

EDZÉS ÉS ENERGIA

Többféle módon növelheted az energiaszinted és találhatsz rá a neked leginkább optimális testedzésre. Az energiaszint növelhető fizikai mozgással, hidegterápiával, szaunázással, megfelelő táplálkozással, táplálékkiegészítőkkel, minőségi alvással és regenerációval, amiről mind-mind szót fogunk ejteni.

5

MÉRÉS ÉS KONTROLL + BÓNUSZ TIPPEK

Az előadásban olyan eszközöket is mutatunk, amivel a változásokat, a fejlődésed mérni tudod. Ezt a fajta mérhetőséget nagyon fontosnak tartjuk, hiszen ezáltal a találgatásokat ki tudjuk iktatni az életminőségünket érintő döntésekből!

A végén pedig 3 konkrét biohacking tippet is megosztunk veled, amit akár azonnal elkezdhetsz beépíteni az életedbe. Tehát rögtön igazi biohackerré válhatsz, ezzel saját kézbe véve az egészséged.

Kérd el itt az ingyenes előadást

Add meg a neved és az e-mail címed, hogy azonnal hozzáférhess!

GDPR
biohackerlife ©2024
Adatvédelmi nyilatkozat